| Home | Archief nieuwsbrief | Abonnement | Wie zijn wij ? | Contact | Adverteren |
Nieuwsberichten van 22/02/2017
[Nieuws]Update van WhatsApp status wil Snapchat uit d...
[Nieuws]AirBnB baart nieuw soort startups: inspecteur...
[Nieuws]Robots en belastingen, en angstwekkende exemp...
[Nieuws]Hoera: onbeperkt e-lezen!
[Hardware]Nieuwe baby monitor bewaakt ademhaling via ra...
[Hardware]Leapp: 'Refurbished' maakt Apple-toestellen b...
[Site]Video's voor studenten-ingenieurs
[Site]Taskade: minimalistisch to-do lijstje, om te ...
[Site]Hier spreekt men Nederlands: de Mandatenzoeke...
[Site]Hier spreekt men Nederlands: Told You So
[Site]Hier spreekt men Nederlands: Slachtoffers en ...
[Tip]De tip van Hans: 7 Gratis wifi-tools voor Win...
[Tip]De tip van Hans: Vanuit Windows Foto’s een ve...
[Software]Overcast versie 3: nieuwe UI
[Software]App helpt vluchtelingen en immigranten met re...
De meeste populaire reacties
[14]Vragen van de lezers ...
[9]Vragen van de Netties-lezers ...
[8]Vrijdag alternatieve OS: Ubuntu 9.1 ...
[7]Netties vraagt hulp lezers bij oplo ...
[7]Linux - Deel 1 - Een korte inleidin ...
De meeste recente reacties
Tip: hoe kan je een foute Facebook posting me ...
Snapmail: zelf-vernietigende mails ...
De ene site om YouTube filmpjes naar MP3 om t ...
GDPR: Europa tracht de burger te beschermen ...
Robocops patrouilleren al in de straten ...
Zoeken met Google 


Reclame 


[Nieuws] Update van WhatsApp status wil Snapchat uit de markt concurreren
Verschillende apps proberen elkaar de loef af te steken, en groeien steeds verder naar elkaar toe, zo lijkt het. Instagram en Pinterest, WhatsApp en Snapchat. Alhoewel zij, als je het ons vraagt, het meeste kans maken om te overleven wanneer zij hun eigenheid behouden. Door eenheidsworst te worden is er altijd één die de strijd verliest, en de ander wordt dan de grootste.

Dat is wat er lijkt te gebeuren met WhatsApp en Snapchat. Steeds meer originele functies van Snapchat worden overgenomen door WhatsApp. En dat kan je toch wel spijtig vinden. WhatsApp is immers in handen van de Facebook-groep, en die staat niet bepaald bekend voor zijn eerbied van jouw privacy. Snapchat daarentegen lijkt daar, tot nader order, voorzichtiger mee om te springen.

Waar gaat het concreet om? Wel, de nieuwe functies van de WhatsApp Status, de tool waarmee jij je vrienden vertelt waar je bent en wat je aan het doen bent. Voortaan kan zo'n status ook een foto bevatten, een video en een gif'je. En dat alles kan je natuurlijk nog eens versieren met allerlei filters. Deze versierde statusssen zullen na 24u verdwijnen.

Hiermee gaat WhatsApp dus de Snapchat Stories achterna. Maar ook het delen van verhalen op Instagram (dat ook eigendom is van Facebook).

Snapchat is momenteel de kampioen van het jonge volkje, dat Facebook als een beetje oubollig beschouwt, omdat ma en pa en hun ooms en tantes er ook op zitten. Snapchat telt momenteel 158 miljoen dagelijkse gebruikers, wat natuurlijk in het niets valt bij het enorme aantal Facebook-gebruikers. Toch voelt Zuckerberg zich bedreigd door Snapchat, en vandaar wellicht zijn tegenzet om zoveel mogelijk Snapchat features in zijn eigen diensten in te bouwen.

Meer bij Engadget en Ars Technica.

https://www.engadget.com/2017/02/20/whatsapp-status-looks-li ...
https://arstechnica.co.uk/business/2017/02/updated-whatsapp- ...
geef uw reactie hier

[Nieuws] AirBnB baart nieuw soort startups: inspecteurs. En in eigen land gaan belastinginspecteurs op jacht naar AirBnB uitbaters
Twee berichten over AirBnB, de alternatieve verhuurdienst van kamers en appartementen van privépersonen. Het eerste komt overgewaaid uit de VS. Vaak is het immers zo dat mensen, die hun appartement verhuren aan onbekenden via AirBnB, dat eigenlijk niet mogen. In appartementsgebouwen bijvoorbeeld kan in de basisakte of het huisreglement staan dat dergelijke commerciële kortetermijnsverhuring niet toegelaten is.

Deze eigenaars vinden dan allerlei listige wegen om die beperkingen te omzeilen. Zij zeggen bijvoorbeeld aan hun AirBnB huurder dat hij, wanneer hij naar zijn aanwezigheid in het gebouw gevraagd wordt, moet zeggen dat hij een vriend des huizes is bijvoorbeeld - het laten logeren van een vriend is in de meeste gevallen wél toegestaan.

Dit is zo'n beetje uitgegroeid tot een gewoonte, maar de verantwoordelijken van de gebouwen laten het daar niet bij zitten. Wat tot de geboorte geleid heeft van een nieuwe soort startups: de AirBnB politie. Daarbij moet je niet denken aan mensen die vermomd zitten te wachten aan de deur van het gebouw om te zien wie met koffers het gebouw binnengaat. Neen, het zijn bureau-speurders: vanop hun computer lopen zij de lijsten van AirBnB af om te zien of de gebouwen, die zij moeten "bewaken", niet voorkomen bij het aanbod. Een interessant artikel over deze nieuwe activiteit, en hoe de speurders tewerk gaan, bij CNN.

Het tweede bericht komt uit eigen land. De Tijd pakte deze week uit met het bericht dat de fiscus zijn pijlen gaat richten op wie zijn huis of appartement verhuurt via Airbnb, en "vergeet" die inkomsten aan te geven. Het zou gaan om een 12.500 mensen, die gemiddeld 2.000 euro per jaar verdienen. En dat zijn inkomsten, die je, net als je andere inkomsten, zou moeten aangeven.

De fiscus zou verhuurgegevens gaan opvragen bij Airbnb, maar zou ook werken met datamining en zelf gegevens opzoeken op de verhuringen die op het platform aangeboden worden.

http://money.cnn.com/2016/10/01/technology/airbnb-police/ind ...
http://www.tijd.be/ondernemen/toerisme/Fiscus_opent_jacht_op ...
geef uw reactie hier

[Nieuws] Robots en belastingen, en angstwekkende exemplaren
Toen enkele maanden geleden sommige partijen uit het zuiden van het land voorstelden om een belasting te heffen op robots, werd het voorstel op hoongelach onthaald. Zulke taks zou immers elke innovatie in de weg staan, en we hebben dringend nood aan nieuwe bedrijven...

Maar blijkbaar is een belasting op robots toch niet zo gek. Althans, dat is wat Bill Gates meent. Nu steeds meer robots de taken van mensen overnemen, en die dus zonder job zetten, vindt Gates dat de overheid die robots zou moeten belasten. Een taks die zou moeten helpen om de mensen, van wie de taak overgenomen werd door de robots, omgeschoold kunnen worden.

Bill Gates denkt dat een belasting op robots bijvoorbeeld jobs zou kunnen financieren in de dienstensector - oudere en zieke mensen verzorgen, jobs waar een grote behoefte aan bestaat, en die echt wel het best door mensen uitgevoerd worden. Een goed idee, dan toch? Feit is dat we absoluut moeten gaan nadenken over de plaats die we robots in onze maatschappij gaan geven. Bij Quartz alvast een langer artikel dat als basis kan dienen (1)
Europa zegt neen
De Europese wetgevers zijn alvast begonnen met het uitdenken van een toekomstplan voor robots, met inbegrip van een ethisch framewerk voor het ontwikkelen en inzetten van robots (gaan we die ook Artificial Intelligence geven, met alle schrikbeelden vandien?) en het uitwerken van een aansprakelijkheid: wie is verantwoordelijk voor de daden van robots? En daarbij mag je "robots" wel heel breed nemen, want ook zelfrijdende auto's zouden onder die toekomstige regelgeving moeten vallen.

De EU echter wil geen belasting heffen op robots. Een voorstel daartoe, dat eerder al gedaan werd, is verleden week verworpen. Toch valt er iets voor die belasting te zeggen - de cijfers duiden er immers op dat robots steeds vaker de mens vervangen, in allerlei industrieën. In 2015 werden er 15% meer industriële robots vervaardigd, voor een waarde van 46 miljard dollar. En de vraag naar robots voor medisch, huishoudelijk en persoonlijk gebruik blijft stijgen.

Meer bij Reuters (2)

Maar hoe "leuk" zijn robots?
En om af te sluiten een toekomstbeeld van hoe robots er wel eens zouden kunnen uit gaan zien - een demo van Boston Dynamics. De robot wordt Handle genoemd en het is tegelijk indrukwekkend en angstaanjagend om hem te zien. Hij kan op twee en vier "benen" lopen, heeft een ongelooflijk evenwicht, kan springen en lopen. Bekijk zelf de clip (3)

https://qz.com/911968/bill-gates-the-robot-that-takes-your-j ...
http://www.reuters.com/article/us-europe-robots-lawmaking-id ...
http://money.cnn.com/2017/02/01/technology/google-boston-dyn ...
geef uw reactie hier

[Nieuws] Hoera: onbeperkt e-lezen!
Heb jij je ook al afgevraagd waarom je in 's hemelsnaam nog e-boeken zou kopen? Een e-boek is niet zoals een papieren boek, dat je koesterend kan etaleren in je boekenkast, en waarvan de kaft je meteen laat mijmeren over het boek. Je kan een papieren boek uitlegen, een e-boek niet (althans: het mag niet). Jouw papieren boekencollectie kan je zelfs per testament aan een vriend of favoriet familielid schenken - bij een e-boek verdwijnt alles vaak zelfs al wanneer je gewoon van smartphone verandert...

En waar je voor een papieren boek dus grif geld zou geven, is het stom om dat te doen voor een e-boek. Toegegeven, e-boeken kosten wel flink minder dan papieren boeken, maar voor een nieuw boek van een populaire auteur moet je toch nog vaak €9,99 neertellen. Voor iets dat niet jouw eigendom is...

Gelukkig is er nu goed nieuws: Bol.com en boekendienst Kobo starten met een abonnement van €9,99 per maand, en daarmee mag je zoveel boeken lezen als je wil, ook de nieuwste uitgaven en bestsellers. Er zijn 40.000 verschillende e-boeken, waaronder meer dan 16.000 Nederlandstalige titels. En dat aantal zou in de nabije toekomst nog groeien.

Heel interessant, vooral voor wie meerdere boeken per maand leest. Je kan het abonnement gratis uittesten gedurende 30 dagen. Ik persoonlijk koop al een hele tijd mijn boeken (die ik op mijn smartphone lees, want die heb ik altijd bij) bij Bol.com via Kobo, en vind de aanbevelingen van Kobo altijd goed getroffen. Je weet dus wel wat ik vanavond ga doen!

https://www.bol.com/nl/m/boeken/kobo-plus/index.html?promo=H ...
http://www.emerce.nl/nieuws/bol-kobo-lanceren-onbeperkt-leze ...
geef uw reactie hier

[Hardware] Nieuwe baby monitor bewaakt ademhaling via radar
Het is voor vele ouders een waar nachtmerrie, de angst dat hun kindje plots zou sterven aan wiegdood. Over de oorzaak daarvan is nog bitter weinig geweten, en het lijkt gewoon dat je geluk moet hebben of pech, als het jouw kindje wel of niet overkomt.

Deze nieuwe baby monitor zou kunnen helpen. Het gaat om de Raybaby, een toestel dat de ademhaling van het pasgeboren kindje monitort. Het bijzondere eraan is dat daarbij radar gebruikt wordt: daarmee worden de bewegingen van de borstkas van het slapende kind geregistreerd.

Het toestel zou wel op een afstand van 2,5 m moeten staan van het kindje. Vanop die afstand kunnen bewegingen zelfs tot 0,5 mm verschil gemeten worden, zodat het tempo van de ademhaling met meer dan 98% juistheid gemeten kan worden. Wordt er een probleem ontdekt, dan zal het toestel een waarschuwing zenden naar jouw smartphone.

Een uitgebreide bespreking bij TechCrunch. Voor ongeruste ouders van kleine kindjes alvast een goede oplossing!

https://techcrunch.com/2017/02/16/raybaby/?ncid=rss&utm_sour ...
geef uw reactie hier

[Hardware] Leapp: 'Refurbished' maakt Apple-toestellen betaalbaar
Een iPhone, een iPad, een MacBook Pro... het zijn prachtige toestellen met enorm veel opties. Hun kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn spreekwoordelijk. Maar eerlijk gezegd slaan zij een té groot gat in het budget van het doorsnee gezin, om telkens er een nieuwe telg uitkomt, meteen naar de winkel te snellen om dat aan te schaffen.

In de VS bestaat er daarom al een hele tijd een "refurbished" aanbod. Daarbij worden reeds gebruikte toestellen volledig nagekeken door experts en daarna terug aangeboden aan een veel lagere prijs. Dat kan gaan om toestellen die aangekocht zijn en bijna nooit gebruik werden, omdat de koper zijn gading niet vond. Of toestellen die wel gebruikt werden, maar na 6 maanden ingeruild voor een nieuwe telg.

Een win-win situatie voor degene die het toestel binnenbrengt, en er een goede prijs voor krijgt, en ook voor de nieuwe eigenaar, die dit toestel aan een veel lagere prijs dan normaal kan aanschaffen. Een van de bekendste voorbeelden in de VS is Gazelle.com, waar je smartphones en tablets van meerdere merken kan in/verkopen. Ook bij zaken zoals de online Coolblue keten met zijn verschillende poten als smartphoneshop.be, laptopshopbek, ... vind je tegenwoordig bij sommige modellen al een "2e kans" aanbieding, refurbished dus.

En sinds kort is er een bedrijf in België dat zich in refurbished toestellen gespecialiseerd heeft: Leapp.be. Voorlopig beperkt het zich tot Apple-toestellen, dus iPhones, iPads, iMacs, Macbooks, en de bijhorende accessoires. Die zijn hoofdzakelijk afkomstig uit het bedrijfsleven en uit inruilprogramma’s. Ook kan een refurbished product als showroommodel in een winkel hebben gelegen. Die mogen dan niet meer als nieuw verkocht worden, maar zijn meestal nog wel in haast perfecte staat.

Je kan het aanbod online bekijken of in een van de 5 winkels in Vlaanderen (24 winkels in heel Europa) zelf gaan uittesten. En koop je een toestel online, dan heb je nog altijd 14 dagen bedenktijd mocht je niet overtuigd zijn van de kwaliteit.

Het bedrijf biedt 2 jaar waarborg op de hardware van de toestellen die je er aankoopt, en vooraleer je het toestel in handen krijgt wordt er meteen de laatste nieuwe versie van het besturingssysteem op gezet, zodat je daarmee niet moet sukkelen.

Wij zijn alvast blij dat het fenomeen "refurbished" naar onze contreien overwaait. Goed voor het milieu, want zo worden er meer toestellen gerecycleerd in plaats van naar de afvalberg te gaan. En goed voor de portemonnee van de gebruiker, die zo een Apple-toestel in huis haalt aan een (beter) betaalbare prijs.

https://buy.gazelle.com/buy/used/catalog/iphones
https://www.coolblue.nl/klantenservice/232/alle-informatie-o ...
https://leapp.be/nl/onsproduct/refurbishment2
geef uw reactie hier

  

[Site] Video's voor studenten-ingenieurs
Dit is een verzameling YouTube filmpjes, waarin allerlei cursussen terug te vinden zijn voor wie studeert voor ingenieur. Chemie, dynamica, lineaire algebra, elektrische circuits... Een stevige boterham!
Al deze films zijn gratis te bekijken.
[Taal: ENG]

https://www.youtube.com/user/Engineer4Free/playlists
geef uw reactie hier

[Site] Taskade: minimalistisch to-do lijstje, om te delen
Deze website belooft iets dat heel aantrekkelijk lijkt: je kan hier een to-do lijstje aanmaken, notities maken met jouw ideeën, en die op heel simpele manier met anderen delen. Alleen...zouden wij soms wel wat meer uitleg van een dergelijke dienst willen. Je vindt op de startpagina geen "wie zijn wij" "hoe ga je tewerk" "wat kan je hier doen". Het enige wat je kan doen, is al doende leren. Maar in dat bedje is helaas niet enkel deze webdienst ziek...
Toch de moeite waard om het te proberen. De stappen volgen vanzelf.
[Taal: ENG]

https://www.taskade.com/
geef uw reactie hier

[Site] Hier spreekt men Nederlands: de Mandatenzoeker
Het stof is nog altijd niet gaan liggen, na de storm rond mandaten die politic in allerlei intercommunales of privaatbedrijven vervullen. De krant De Tijd heeft een eigen online tool uitgebracht, die heel mooi interactief uitgebracht werd. Je kan zoeken op naam, gemeente, partij of intercommunale en ontdekken welke politicus waar centjes verdient. Tenzij je natuurlijk het hele gekissebis moe wordt, en liever prettiger oorden op het internet opzoekt :)
[Taal: NL]

https://multimedia.tijd.be/mandatenzoeker/
geef uw reactie hier

[Site] Hier spreekt men Nederlands: Told You So
Een Engelse titel, maar Nederlandstalige artikels. Per toeval stootten wij op de cityguide voor Leuven, een van de artikels van dit blog. BIj nader inzien blijkt het een heus blogplatform te zijn, waaraan verschillende heel creatieve dametjes meewerken. De illustraties zijn opmerkelijk fris, en de vormgeving is heel licht. Geschreven door vrouwen, wellicht ook met vrouwen als doelpubliek (maar mannen zullen er ook fijne tips vinden hoor!)
[Taal: NL]

http://toldyouso.be/artikel/cityguide-leuven
http://toldyouso.be/home
geef uw reactie hier

[Site] Hier spreekt men Nederlands: Slachtoffers en Media
Dit is een speciale website van de overheid, bedoeld als informatiepunt voor wie slachtoffer werd van een incident. De site is er gekomen nadat de slachtoffers van de aanslagen op 22 maart 2016 in Brussel tijdens de onderzoekscommissie van de Federale overheid toch wel aanmerkingen hadden over het gevoel dat zij hadden om alleen te staan, niet te weten waar zij tercht konden. En het moet gezegd: de informatie is echt uitgebreid, gelukkig in niet-ambtelijke taal opgesteld, en heel menselijk. Maar mogen wij hieraan toevoegen dat wij hopen dat jij deze site nooit nodig zal hebben?
[Taal: NL]

http://slachtoffersenmedia.be
geef uw reactie hier

[Tip] De tip van Hans: 7 Gratis wifi-tools voor Windows
Het optimaliseren en beveiligen van je Wifi-verbinding of het oplossen van verbindings- en snelheidsproblemen wordt een fluitje van een cent met deze geweldige applicaties. En ze zijn nog gratis ook.
http://webwereld.nl/software/74079-7-gratis-wifi-tools-voor- ...
geef uw reactie hier

[Tip] De tip van Hans: Vanuit Windows Foto’s een verhaal maken met Sway
Windows Photos maakt Albums van je foto’s. Albums zijn vaak foto’s die op één dag gemaakt zijn. Met Sway, een applicatie van Microsoft, kun je zo’n album snel en handig in een verhaal omzetten. Om aan het werk te gaan met Sway moet je uitgaan van een album in Windows Photos.

https://blog.computercreatief.nl/vanuit-windows-photos-een-v ...
geef uw reactie hier

[Software] Overcast versie 3: nieuwe UI
Podcasts op jouw mobiele telefoon zijn zo gemakkelijk... Op ons Android toestel gebruiken wij Podcast Addict, tot volle tevredenheid. Elke ochtend staan onze nieuwe podcasts klaar; beluisterde podcasts worden netjes verwijderd. En er zit een mooie tool in om nieuwe podcasts te zoeken.
Voor iOS zijn er heel wat podcast players, maar de populairste is toch wel Overcast. Daar is nuv ersie 3 van uit, en die heeft een nieuwe user interface, de navigatie werd vereenvoudigd en het werd gemakkelijker om podcasts in een wachtrij te zettten.
De hele uitleg krijg je op de wesite Marco.org, de maker van de tool. Bij MacRomors vind je meer.

https://overcast.fm/
https://marco.org/2017/02/20/overcast3
http://www.macrumors.com/2017/02/21/overcast-3-redesign-podc ...
geef uw reactie hier

[Software] App helpt vluchtelingen en immigranten met real time vertalingen
Tja, tech moet niet altijd bedacht worden om ons, verwende luxemensen, nog wat meer speelgoed te bezorgen, toch? Het belangrijkste doel van technologie zou eigenlijk moeten zijn om de maatschappij te verbeteren, om mensen te helpen die dit nodig hebben. Deze app voldoet aan de voorwaarden.
Tarjimly verbindt namelijk vrijwillige tolken met vluchtelingen en immigranten. Vaak moeten die laatsten immers kunnen spreken met artsen, hulpverleners en andere belangrijke diensten die hen in hun verdere leven moeten verder helpen. De taalbarrière is op dat moment zo cruciaal, maar dankzij deze app wordt hij overwonnen.

http://mashable.com/2017/02/03/tarjimly-app-refugees-transla ...
http://www.tarjim.ly/
geef uw reactie hier

Archief per categorie

Nieuws
Uber maakt weer geen goede beurt met hack... 23/11
Facebook laat nog altijd discriminatie toe?... 23/11
TripAdvisor moffelt kritische reviews weg?... 23/11
Uber: veroordeling en nieuwe functies... 22/11
Geheime diensten krijgen speciaal plekje in d... 22/11
Nieuwe regels voor tv-content in de EU... 22/11
Techbedrijf Health IQ geeft gezonde mensen ko... 21/11
Google Maps wordt een beetje handiger... 21/11
Web TV en Web Film: initiatieven in Europa... 21/11
Duitsland verbiedt verkoop van slimme (spione... 20/11
Meer artikels ....
Hardware
Visual Studio Live Share: samen coderen... 17/11
Logitech experimenteert met een klavier voor ... 07/11
Nieuwe smartphones van HTC: de U11 reeks... 06/11
Zal een app je in de toekomst vertellen wanne... 30/10
Vimeo lanceert live event camera... 25/10
Zebro robots van TUDelft: de 'zwerm' in actie... 24/10
Axon M van ZTE: twee schermen... 23/10
Samsung: professionele 360 graden videocamera... 20/10
Ook HP met een 'detachable'... 20/10
Microsoft: nieuwe Surface Book... 19/10
Meer artikels ....
Oor
Zet de wekker: nieuwe hoorspelen in 3 editie ... 17/11
20 klassiekers om je muziekkennis uit te brei... 07/11
De beste zakelijke podcasts... 30/10
Podcast: Kant en Klaar... 26/10
Gamecowboys Podcast... 25/10
Podcast: Voices in AI... 20/10
Podcast: Kunststof... 10/10
13 creatieve podcasts... 04/10
Podcast: Planet Money... 28/09
Podcast: Buiten de krijtlijnen... 19/09
Meer artikels ....

Site
Hier spreekt men Nederlands: Dag van de Weten... 23/11
Hier spreekt men Nederlands: Mypension.be... 23/11
Hier spreekt men Nederlands: Gas Verandert... 23/11
Saltify: een geheim delen... 22/11
10 gratis beginnerslessen om te leren coderen... 22/11
De platenspeler of pick-up... 21/11
Beter teksten schrijven... 21/11
Zoho Notebook: webapp... 20/11
Een gesprek over de politieke kloof heen... 20/11
Online video resizer... 20/11
Meer artikels ....
Tip
Benchmark testen voor onderdelen van jouw sys... 23/11
Benchmarks voor de snelheid van je internetve... 22/11
Benchmarks voor browsers... 21/11
Werkt je computer naar behoren? Vind het uit ... 20/11
Werken met Google Alert... 20/10
Tip: Het correct gebruik van zoektermen op Yo... 13/10
Tip: MyAnalytics om slimmer te werken... 12/10
Hoe vermijd je sms-boodschappen van een bepaa... 05/10
Help! Er draaien altijd meerdere instanties v... 02/10
Tip: hoe voorkom je dat websites jouw CPU geb... 28/09
Meer artikels ....
Software
Affinity Pro... 23/11
G'MIC: add-on voor GIMP... 22/11
Fotoji: betere foto's... 21/11
ARCity: navigatie met Augmented Reality... 21/11
Benchmarks voor de performantie... 20/11
Axiem: verwijder de 'notch' op je iPhoneX... 16/11
Tab Center Redux:extensie... 15/11
De 12 beste puzzels voor iPhone en iPad... 14/11
Tabbles: nieuwe vorm van organiseren... 14/11
Monkey Island 2 - LeChucks Revenge... 13/11
Meer artikels ....

November
m
d
w
d
v
z
z
  0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
       

Oktober
m
d
w
d
v
z
z
      01
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

September
m
d
w
d
v
z
z
    010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
       
(c)2017 www.netties.be -- hosting & programmatie www.webdynamics.be (c)2017